Zrasla sem v času pionirčkov in ob spodbudi staršev pri ustvarjanju. Od nekdaj sem bila designerka po duši. Svojo prvo knjigo sem ilustrirala in oblikovala že v vrtcu. Obiskovala sem slikarske in kiparske tečaje in se šolala na Srednji oblikovni šoli v Ljubljani, smer grafično oblikovanje. Po končani srednji šoli sem končala še Akademijo za likovno umetnost, smer vizualne komunikacije. 

V času izobraževanja na fakulteti sem delala v oglaševalskih in oblikovalskih agencijah. Po 10 letih dela v agencijah in grafičnih studijih sem se odločila za samostojno pot. Ves čas sem, in še vedno sodelujem kot zunanja oblikovalka z nekaterimi slovenskimi oglaševalskimi agencijami. Sodelujem s stalno ekipo zunanjih sodelavcev, ki jim zaupam in menim, da delujemo homogeno.

Sodelujem na več dobrodelnih in samoinciativnih projektih, ki mi polnijo dušo in srce. Dva bi izpostavila: Toka Toka Žani in Spregovorimo o neplodnosti.

Odkar sem mama, sem začela tudi ilustrirati otroške knjige: Metka v Gvineji Bissau (Eko knjiga), Larimar, Za vedno ljubljena (Chiara) in 10 eko zgodbic (Eko knjiga).